Lejebetingelser

Huset må maksimalt bebos af 6 voksne og evt. 2 børn (luftmadrasser). Huset må ikke fremlejes.

Huset er røgfrit og der må ikke medbringes kæledyr. Huset er beliggende i et roligt kvarter og der skal derfor udvises hensynsfuld opførelse – altså ingen vilde fester. Huset lejes ikke ud til unge under 30 år.

Rojales by Night

Depositum og leje

Depositum i 2023 er Kr. 2.000,00 – dette skal indbetales senest 3 hverdage efter, at udlejer har bekræftet lejeaftalen.

En uge koster Kr. 4.500,00.

Dette lejebeløb skal efterfølgende være indbetalt senest 45 dage før ankomst.

Leje/reservation til næste år

Depositum: Ønskes der foretaget reservation i 2024 – er depositum Kr. 2.000,00 – dette  skal indbetales senest 3 hverdage efter, at udlejer har bekræftet lejeaftalen. Det fulde lejebeløb skal efterfølgende være indbetalt senest 3 måneder før ankomst.

Èt sæt nøgler fremsendes før afrejse – disse skal returneres straks efter hjemkomst.

Der er tilknyttet et Engelsk ægtepar, hvis noget uforudset skulle ske – kan de kontaktes.

Forbrug
Forbrug af vand og internet er inkluderet i lejen. Pga. af de stigende elpriser afregnes el særskilt, når forbrug kendes. Dette modregnes i aconto beløbet.

Dette er til rådighed i feriehuset
Linnedpakke: Der er er lagt rent sengelinned, håndklæder, badehåndklæde, viskestykker og karklude frem til det antal personer som oplyses. Der er desuden opvaskemaskine og vaskemaskine pulver til rådighed.

Oprydning og rengøring
Ved afrejse beder vi om, at I afleverer huset i ryddelig stand, som var det Jeres eget. Dvs. I sørger for generel oprydning både inde og ude, herunder også tømning af opvaskemaskine, tømme affaldsposer og fjerne flasker. Huset checkes efter hvert besøg og er ovenstående mangelfuldt, kontaktes I straks alt efter omfanget.

Sengelinned tages af og lægges i en bunke sammen med viskestykker og karklude.

Der kommer rengøring efter I har forladt huset. I skal derfor lægge en kuvert med Eur 75,00 til rengøringen.

Uheld og skader
Sker der en skade på huset, så giv os venligst besked hurtigst muligt. Går noget i stykker, så lad være med at købe nyt, men sig det i stedet til os. Vi modregner i depositum og supplerer senere med ‘samme slags’.

Er der er sket skader, der overstiger depositum, har I stadig ansvar for omkostninger ved udbedring/nyanskaffelse, hvilket Jeres indboforsikring muligvis dækker (dette fremgår også af lejeaftalen).